Kamere ujele Dončića v dobri družbi na nekošarkarskem dvoboju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik si je v družbi ogledal
Oglej si celoten članek

Teniški dvoboj med Italijanom Jannikom Sinnerjem in Špancem Carlosom Alcarazom v Miamiju, kjer bo ponoči po slovenskem času gostoval Dallas, si je ogledal tudi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Družbo sta mu v prvi vrsti delala še Marko Milić, sicer član trenerskega štaba pri Mavericks, in generalni sekretar KZS Radoslav Nesterović.

Dončić, ki so ga kamere ujele ob točki Alcaraza, sicer ni bil edini trenutni NBA-jevec, ki si je ogledal teniški spektakel, to je storil tudi zvezdnik Miamija Jimmy Butler, ki bo od ene ure dalje predstavljal precejšnjo oviro za Dallas pri želenem preboju v končnico.

Prisotnost drugega strelca lige NBA je sicer požela precej pozornosti na socialnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.