Mbappe zasačen pri žaljenju Girouda?

Foto: Epa
Foto: Epa
Razmere v francoski nogometni reprezentanci, ki velja za eno od favoritinj na evropskem prvenstvu, so iz dneva v dan bolj napeti.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je v francoski reprezentanci vzniknil prepir med Kylianom Mbappejem in Olivierjem Giroudom. Spor med zvezdnikoma galskih petelinov je zanetila Giroudova izjava po zmagi nad Bolgarijo (3:0), ko je napadalec Chelseja namignil, da mu soigralci ne podajajo dovolj, francoski mediji pa so iz njegovih besed razbrali, da se kritika nanaša neposredno na Mbappeja.

Napadalca PSG-ja je izjava rojaka tako ujezila, da je želel sklicati izredno tiskovno konferenci, na kateri bi javno obračunal s soigralcem, a mu je to preprečil selektor Didier Deschamps

Giroud je poskušal odnose zgladiti na štiri oči, vendar je Mbappe njegovo opravičilo zavrnil.

Da sta zvezdnika še vedno na bojni nogi, kar ogroža prizadevanja Francije v lovu na tretjo evropsko krono, priča najnovejši posnetek streninga, na katerem naj bi Mbappe svojega soigralca poimenoval 'Inzaghi'. Žaljivka, če temu tako rečemo, se nanaša na nekdanjega napadalca italijanske reprezentance Filippa Inzaghija, ki je postal sinonim za igralca, čigar doprinos v napadu je omejen izključno na doseganje golov.

"Naveličan sem Inzaghijev. Ničesar ne doprinesejo," Mbappeja citirajo francoski mediji in navijači, prepričani, da se izjava nanaša na Girouda. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.