Kampl debitiral z asistenco

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski reprezentant se je izkazal na prvi tekmi za RB Leipzig.
Oglej si celoten članek

Na uvodni tekmi tretjega kola nemške Bundeslige sta se v petek zvečer pomerila Hamburger SV in RB Leipzig. Za slednjega je prvič po prestopu iz leverkusenskega Bayerja nastopil Kevin Kampl in ob zmagi (0:2) prispeval asistenco.

Slovenec je srečanje začel na klopi, Leipzig pa je povedel v 67. minuti, z razdalje je prekrasno zabil Naby Keïta. Tri minute zatem je na zelenico pritekel Kampl in potreboval le pet minut, da je v protinapad poslal Tima Wernerja, slednji pa je vse ostalo opravil sam in postavil končni izid. Leipzig ima po treh kolih šest točk.

Kampl je v RB Leipzig prestopil pred dobrim tednom dni, zanj so novi delodajalci plačali 20 milijonov evrov. Na leto bo svetlolasi vezist pri udeležncih Lige prvakov v žep pospravil 3,5 milijona evrov.

Prestop Zgodovinsko: Kampl z vrha seznama izrinil Oblaka

Bundesliga, 3. kolo:

Hamburger SV - RB Leipzig 0:2 (0:0)
Keïta 67., Werner 75.

Sobota:
Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt
Mainz - Bayer Leverkusen
Augsburg - Köln
Freiburg - Borussia Dortmund
Wolfsburg - Hannover
Hoffenheim - Bayern München

Nedelja:
Hertha Berlin - Werder Bremen
Schalke 04 - Stuttgart
Mainz - Bayer Leverkusen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.