Kampl iz Torina z zaščitno masko

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometni prvoligaš Borussia Dortmund se je odzval na trebušne gripe Kevina Kampla, Nevena Subotića in Shinjija Kagawe.
Oglej si celoten članek

Nogometaši so na povratnem letu s tekme Lige prvakov v Torinu nosili zaščitne maske, da ne bi okužili soigralcev, obolele igralce so že v hotelu ločili od zdravih, zanje pa so organizirali tudi dodaten prevoz na letališče.

V Dortmundu se izredno bojijo epidemije v ekipi, saj so v pomembnem obdobju tekmovanj, poseben izziv pa jih čaka že v soboto, ko se bodo v porurskem derbiju pomerili s Schalkejem, poroča agencija dpa.

Kampl in Subotić sta zbolela tik pred tekmo in v Torinu nista mogla pomagati soigralcem, Kagawa je zbolel nekaj kasneje in bil med tekmo še na klopi za rezervne nogometaše. "Upam, da smo zajezili bacile," je v zvezi s tem dejal trener Borussie Jürgen Klopp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.