Kampl med tremi nominiranci za nogometaša leta

Foto: EPA
Foto: EPA
Kevin Kampl se je po zaslugi navdušujočih predstav v dresu Red Bull Salzburga uvrstil v ožji izbor za najboljšega nogometaša avstrijske Bundeslige.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl, član avstrijskega prvoligaša Red Bull Salzburga, je eden od treh nogometašev za igralca sezone v avstrijski ligi. Poleg Kampla sta v najožjem izboru še Philipp Hosiner (Austria) in klubski soigralec Sadio Mane (Salzburg). Nagrado najboljšemu bodo podelili v nedeljo ob 18. uri.

V izboru za najboljšega trenerja so Peter Stöger, Nenad Bjelica in Adi Hütter, najboljšo ekipo leta pa bodo izbirali med Austrio, Paschingom in Grödigom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.