Kampl: Odhajam, to je dejstvo

Foto: EPA
Foto: EPA
Kevin Kampl bo poleti zamenjal klub.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl je v pogovoru za nemško revijo Kicker potrdil to, kar že nekaj časa napovedujejo mediji. "Zagotovo bom zapustil Leverkusen," je dejal Kampl. Za slovenskega vezista se zelo zanimajo pri kitajskem Guoanu, kjer je trener njegov nekdanji strateg Roger Schmidt.

Kampl ima pogodbo z Leverkusnom, kamor je leta 2015 prestopil iz Borussie Dortmund za 11 milijonov evrov, do leta 2020. Schmidt pa bi ga vseeno rad videl v svoji ekipi na Kitajskem. "Imam veliko ponudb. Kitajska je zelo daleč. Če bi šel tja, bi šel zgolj zaradi Rogerja," pravi 26-letni Kampl, čigar odškodnino ocenjujejo na vsaj 20 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:17 27. Junij 2017.

    Ker bo SK še nekaj časa selektor reprezentance, ima Kevin prav. Kitajska ali Japonska sta dovolj daleč, da je poziv …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.