Kampl pred debijem pri nekdanjem klubu

Foto: EPA
Foto: EPA
Po katastrofalnem prvem delu sezone želi Borussia Dortmund splezati proti vrhu 1. Bundeslige - tudi s Kevinom Kamplom, ki bo jutri najverjetneje debitiral na tekmi v Leverkusnu.
Oglej si celoten članek

Leto 2014 je zgodovina in za Borussio Dortmund se grozljiva štirinajstica ne bi mogla končati dovolj hitro. Varovanci Jürgna Kloppa se na zelenice 1. Bundeslige po krvavo potrebnem zimskem premoru vračajo v soboto, ko bodo gostovali pri eni najboljših ekip lige Bayerju Leverkusnu.

Obračun v farmacevtskem mestu bo tudi prvi resni preizkus razumevanja z zvezdnikom Marcom Reusom, ki je Kamplu ob zmagi nad Utrechtom (0:1) podal za prvenec v novem klubu, od dvojca pa Klopp in klubsko vodstvo vsaj do neizbežnega odhoda Reusa pričakuje veliko.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.