Kampl razkril razloge slovesa

Foto: Profimedia
Slovenski nogometaš Kevin Kampl je prvič po reprezentančnem slovesu javno spregovoril.
Oglej si celoten članek

V intervjuju za nemški športni časnik Kicker je Kevin Kampl pojasnil, da je bila reprezentanca zanj zmeraj bonus, s koncem reprezentančne kariere pa se želi osredotočiti na svoj klub RB Leipzig in družino.

Reprezentanca Kek postavil zanimiv pogoj

"Zame je bila reprezentanca vedno izjemen bonus, ampak zdaj se želim osredotočiti na Leipzig in več časa preživeti s svojo družino. Končno sem bil spet pri družini v Solingenu. Moj oče je že dlje časa bolan in komaj sem ga še kaj videl. Zame je reprezentančno poglavje zaprto. Jasno mi je, da ljudje v Sloveniji tega ne razumejo. Zame in moje telo je počitek izjemno pomemben. Če igraš, svežine ni, če bi bil zdaj na reprezentančni obveznosti, ne bi bil tako svež za prihajajočo prvenstveno tekmo," izjavo Kampla povzemata EkipaSN in nogomania.com.

Osemindvajsetletni Kampl, član nemškega prvoligaša RB Leipziga, je pred novembrskim reprezentančnim ciklom in zadnjima tekmama Lige narodov obvestil NZS, da je zgodbo s slovensko izbrano vrsto zaključil.

UEFA To so bobni za kvalifikacije Eura 2020

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.