Kampl se je vrnil z izjemnim evrogolom

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski vezist Kevin Kampl se je po poškodbi noge vrnil v ekipo Bayerja iz Leverkusna in zablestel ob prvem dotiku z žogo.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Kevin Kampl je poskrbel za sanjski povratek na nogometne zelenice, s katerih je bil odsoten po februarski poškodbi noge.

Kampl je dobil priložnost v 70. minuti bundesligaške tekme med Bayerjem in Frankfurtom ter v isti minuti po vstopu na zelenico zatresel mrežo gostujoče ekipe. Končno zmago farmacevtov sta potrdila Julian Brandt v 76. in Karim Bellarabi v 90. minuti.

Slovenski vezist je zabil v polno ob prvem dotiku z žogo, s pravcatim evrogolom pa je na noge spravil več kot 30.000 gledalcev. Atraktiven vole si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.