Kampl upa na čudež proti Oblaku

Foto: EPA
Foto: EPA
Drevi in v sredo bodo na sporedu še zadnje štiri tekme osmine finala v elitnem evropskem nogometnem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

V torek bo Sevilla na gostovanju pri Leicester Cityju branila prednost s prve tekme, ko je zmagala z 2:1 (srečanje si lahko ogledate na programu SK1), Juventus pa bo doma skušal nadgraditi slavje iz Porta, kjer je domačo ekipo ugnal z 2:0.

V sredo bo Atlético Madrid Jana Oblaka doma igral proti Bayerju Leverkusnu Kevina Kampla, ki je prvo tekmo izgubil z 2:4, AS Monaco pa bo poskusil nadoknaditi zaostanek proti Manchester Cityju, ki je prvi obračun doma dobil s 5:3.

Že prejšnji teden pa so si četrtfinale zagotovili Real Madrid, ki je dvakrat s 3:1 premagal Napoli, Bayern München, ki je dvakrat s 5:1 ugnal Arsenal, Borussia Dortmund, ki je s skupnim izidom 4:1 izločila Benfico, in Barcelona, ki je z izjemno zmago s 6:1 nadoknadila zaostanek 0:4 s prve tekme proti Paris St. Germainu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.