Kampl vprašljiv za Anglijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Kevin Kampl se je v nedeljo poškodoval pred tekmo svojega Red Bull Salzburga in je tako njegov nastop proti Angliji pod velikim vprašajem.
Oglej si celoten članek

Kevin Kampl je na ogrevanju pred tekmo avstrijskega prvenstva začutil bolečino v stegenski mišici in tako moral izpustiti obračun Red Bull Salzburga z Altachom, ki ga je slednji proti zdesetkanim Rdečim bikom prepričljivo dobil s 4:1.  

"Po četrtrkovi tekmi v Evropski ligi je vselej težko zaigrati v prvenstvu. Škoda, da se je Kevin Kampl poškodoval pred dvobojem," je slovenskega vezista na zadnji tekmi pogrešal tudi trener Salzburžanov  Adi Hütter.

Po reprezentančnem zboru bo več znanega o tem, ali bo lahko vezist zaigral na sobotni kvalifikacijski tekmi z Anglijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:43 10. November 2014.

    In naj ga prosi kaj? če se pride vlečt po igrišču, medtem ko ga bodo Angleži glede na mehkobo polomil …

  • 16:58 10. November 2014.

    no in sedaj če je naš selektor kokerkoli sposoben naj se lepo vsede v avion ali avto, gre do italije, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.