Kamplovi soigralci mirili navijače

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Roman Weidenfeller in Mats Hummels sta poskušala po porazu proti Augsburgu (0:1) pomiriti razjarjene domače navijače.
Oglej si celoten članek

Borussia je na domačem stadionu v Dortmundu gostila Augsburg in po porazu ostaja trdno zasidrana na dnu ligaške lestvice. Kolektiv Jürgena Kloppa se je po tekmi znašel v nemilosti približno 80.000 navijačev. Ti nikakor ne morejo razumeti, kako se lahko ekipa, ki se je pred meseci potegovala za naslov, zdaj bori za obstanek v elitnem nemškem tekmovanju.

Napete strasti sta poskušala po tekmi pomiriti branilec Hummels in vratar Weidenfeller, ki sta lahko neposredno izkusila bes svojih navijačev. ''Ko je nekdo po 19 tekmah v takšnem položaju, bi bilo nesprejemiljivo, če ne bi razumeli reakcije navijačev. Upravičeno nas krivijo,'' je po tekmi komentiral Klopp.

Več o tekmi: Kampl ni užival; BVB pred domačimi navijači izgubil in ostal zadnji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.