Kane ostaja zvest Tottenhamu

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški nogometni reprezentant Harry Kane je podaljšal sodelovanje z dosedanjim delodajalcem, prvoligašem iz Londona Tottenhamom.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni napadalec Harry Kane bo na White Hart Lanu ostal do leta 2022, je sporočil severnolondonski klub.

Kane je v letošnji sezoni na desetih tekmah dosegel šest golov, čeprav je več kot en mesec manjkal zaradi poškodbe gležnja. V lanski sezoni je v premier league dosegel 25 golov, od leta 2011 pa na 137 tekmah 70 golov.

"Vsi vedo, kako rad imam to ekipo in kaj čutim do kluba, podpis nove pogodbe je bil poseben občutek. Imamo odlično, mlado ekipo, klub se premika v pravo smer in nisem niti pomislil, da ne bi podpisal," je povedal Kane.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.