Kanté najboljši po izboru novinarjev

Foto: EPA
Foto: EPA
Zveznega igralca Chelseaja N'Gola Kantéja je Združenje nogometnih novinarjev (FWA) Anglije razglasilo za najboljšega igralca elitne angleške lige.
Oglej si celoten članek

Med 17 kandidati je 26-letni Francoz N'Golo Kanté dobil 65 odstotkov glasov, drugo mesto je zasedel njegov soigralec, Belgijec Eden Hazard, tretje pa nogometaš Tottenhama Dele Alli.

Kanté in Hazard sta bila konec aprila izbrana tudi za najboljša igralca po mnenju Združenja poklicnih nogometaš Anglije.

Glasovalo je 340 novinarjev, ki bodo nogometašu priznanje podelili 18. maja, ko bodo obeležili 70. obletnico svojega obstoja.

Lani sta si priznanje razdelila nogometaša presenetljivega prvaka Leicestera in lani tudi soigralca Kantéja, Jamie Vardy in Riyad Mahrez.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.