Kaos v Dallasu, Dončić ostal brez tekme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodstvo lige NBA prestavilo tekmo Dallas - Detroit.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je zaradi slabih vremenskih razmer v Teksasu prestavilo četrtkovo tekmo med ekipama Dallas Mavericks in Detroit Pistons. Nov termin tekme bo vodstvo lige sporočilo naknadno.

V ponedeljek je osrednji del ZDA - od meje s Kanado do Mehiškega zaliva - zajelo veliko snežno neurje. Najbolj prizadet je jug ZDA, kjer so takega vremena najmanj vajeni. V El Pasu na meji s Teksasom je temperatura padla na minus deset stopinj Celzija, pa tudi v Houstonu se je termometer spustil na minus devet. Razmere v Teksasu so katastrofalne, na velikih območjih zmanjkuje elektrike, odpoved tekme pa je bila pričakovana.

Dallas, kjer blesti slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić, je trenutno na desetem mestu v zahodni konferenci. Na dosedanjih tekmah je dosegel 13 zmag in doživel 15 porazov. Detroit je na zadnjem mestu v vzhodni konferenci, njegovo razmerje zmag in porazov znaša 8-19.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.