Kaos v garderobi, Ronaldo opravlja Solskjaerjev posel

Foto: Epa
Foto: Epa
Ključna vloga Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Pri Manchester evening news so zapisali, da se Cristiano Ronaldo med veliko rezultatsko krizo rdečih vragov trudi obdržati enotnost v garderobi. Manchester United je konec tedna doživel ponižujoč poraz z 0:5 na Old Traffordu, premagal ga je tradicionalno največji rival Liverpool. Igralci naj bi povsem izgubili zapunaje v trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja.

Ronaldo je soigralcem svetoval naj ne izgubljajo glave, ne glede na to, kaj menijo o trenerjevi taktiki in naj ostanejo mirni do morebitne zamenjave na klopi. Portugalec tako opravlja posel, ki bi ga moral norveški strateg. Vodstvo Unteda tega zaenkrat še ni razrešilo, a predvsem zato, ker ni pravega načrta o tem, kdo bi ga nasledil. Za trenerja naj bi se ponujal Antonio Conte, a je proti temu kar nekaj nogometašev, ki si ne želijo delati pod taktirko zahtevnega Italijana.

Tudi v vodstvu kluba vlada kaos. Izvršni podpredsednk Ed Woodward je pretekli mesec izjavil, da je popolnoma prepričan v uspeh pod vodstvom Solskjaerja, izvršni direktor Richard Arnold pa je menil, da Norvežan v tej sezoni opravlja odličen posel.

Woodward je bil sicer prisoten le na nekaterih tekmah, Arnold pa se vseskozi nahaja v častni loži, pričakuje se, da bo na položaju izvršnega podpredsednika nasledil Woodwarda. Ta je svoj odhod najavil že v aprilu po neuuspešni ustanovitvi superlige, v klubu pa še nso potrdili datum njegovega odhoda.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.