Kapetan BiH zbolel za novo gripo

Foto: Žurnal24 Emir Spahić v majici reprezentance BiH
Nogometaš francoskega Montpellierja in kapetan reprezentance BiH Emir Spahić je zabredel v zdravstvene težave, saj je zbolel za novo gripo. Ćiro Blažević je na robu obupa.
Oglej si celoten članek

Igralec francoskega Montpellierja in kapetan reprezentance BiH Emir Spahić je zbolel za virusom H1N1 oziroma novo gripo, pišejo francoski mediji. Spahić je moral v sredo končati trening, ker je začutil utrujenost. Zdravstvena služba mu je predpisala počitek in bivanje v hišni izolaciji najmanj pet dni. V klubu pa so seveda takoj naročili teste krvi, ki so dejansko pokazali prisotnost omenjenega virusa v Spahićevem organizmu.

 
 

Kaj naj zdaj, naj se ubijem? Ko je proti Iranu šel iz igre, je vse razpadlo ...

Ćiro Blažević

 
Kapetan reprezentance BiH bo moral tako po vsej verjetnosti izpustiti pomembna obračuna z Armenijo in Turčijo, zaradi česar si puli lase Ćiro Blažević. "To je grozno. Kaj naj rečem? Upam, da bo okreval. Samo še tega nam je manjkalo! Kaj naj zdaj, naj se ubijem? Ko je proti Iranu šel iz igre, je vse razpadlo ... Brez Spahića so 50 odstotkov slabša ekipa," je dejal Ćiro bosanskim medijem. Spahić je sicer trenutno v življenjski formi, saj je v prvih treh kolih dosegel dva gola, dvakrat je bil izbran v ekipo kola in je najbolje ocenjeni igralec prve francoske lige.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.