Kapetan Manchestra vreden 87 milijonov evrov s pol metra zgrešil nemogoče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ves nogometni svet se smeji Harryju Maguireju, ki je z oddaljenosti pol metra zadel vratnico.
Oglej si celoten članek

Med ljubitelji nogometa je kar nekako vladalo soglasje, da je zgrešen strel nekdanjega nogometaša Dinama Zagreba Ilije Sivonjića označen za najhujši nogometni kiks vseh časov.

Toda nogometnemu svetu manj znani Sivonjić je tokrat dobil resno konkurenco v enem izmed najbolj dragocenih nogometašev sveta, branilcu za katerega je Manchester United izkrcal kar 87 milijonov evorv ter ga kasneje imenoval za svojega kapetana, Harryju Maguireju.

V epskem spopadu dveh nogometnih velikanov v osmini finala Evropske lige med Manchester Unitedom in italijanskim Milanom smo bili namreč priča neverjetni situaciji, ko je Maguire z vsega pol metra pred praznim golom uspel zadeti le okvir vrat.

Po udarcu iz kota se je žoga namreč nepričakovano odbila do angleškega branilca, ki bi na drugi vratnici moral iz neposredne bližine žogo zgolj poslati v nebranjen okvir vrat. A je Maguire to mogoče vzel preveč dobesedno ter žogo dejansko poslal v sam okvir vrat, saj je zatresel vratnico.

Rdeči vragi bodo morda napako svojega kapetana še kako obžalovali, saj so Italijani z Old Trafforda odnesli zelo ugoden izid 1:1, potem ko je njihov branilec Simon Kjaer izničil prednost zadetka Amada Dialle.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.