Kapetan ostaja pri ACH Volleyju

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Vodstvo slovenskega državnega odbojkarskega prvaka ACH Volleyja se je s svojim kapetanom Andrejem Flajsem dogovorilo za novo triletno sodelovanje. Nekdanji slovenski reprezentant bo oranžni dres nosil do leta 2018.
Oglej si celoten članek

Andrej Flajs je dres ACH Volleyja, takrat se je ekipa imenovala še Merkur Bled, oblekel z osemnajstimi leti, v sezoni 2001/2, z izjemo sezone 2007/8, ko je eno leto igral za francoski Beauvais, pa je ves čas igral za najboljšo slovensko odbojkarsko ekipo zadnjega desetletja.

Po koncu minule sezone se je 32-letni Flajs želel še enkrat podati v tujino, a se je na koncu vseeno odločil, da ostane v vrstah ACH Volleyja. Ta je pred njim že podpisal pogodbi z Rokom Satlerjem, ki je v zadnjih sezonah igral za Posojilnico Dob in mladinskim reprezentantom Žigo Donikom, dozdajšnjim igralcem Lunos Maribora.

Ljubljančani bodo tudi v letošnji sezoni igrali v ligi prvakov. V skupini F bodo njihovi nasprotniki Modena (Italija), Lotos Trefl Gdansk (Poljska) in Vojvodina NS Seme (Srbija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.