Kapetan ostaja zvest

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tudi v naslednji sezoni bodo za HDD Olimpijo igrali Aleš Mušič, Matej Hočevar in Igor Cvetek.
Oglej si celoten članek

HDD Telemach Olimpija nadaljuje s sestavljanjem ekipe za novo sezono. Edina slovenska hokejska ekipa, ki bo v prihodnji sezoni nastopila v razširjenem avstrijskem prvenstvu Ebel, je danes podpisala nove enoletne pogodbe s tremi domačimi hokejisti - kapetanom Alešem Mušičem, Matejem Hočevarjem in Igorjem Cvetkom. Vsi skupaj so v zeleno-belem dresu odigrali že 1754 tekem. Največ med njimi Mušič ter prispevali 836 točk.

"Počitnice so bile kar dolge, zato se že veselim novega druženja s soigralci ob začetku nove tekmovalne sezone. Upam in želim, da bi vsi skupaj od igralcev do našega vodstva šli v tej sezoni po pravi pozitivni poti," je po podpisu nove pogodbe dejal kapetan, ki je v dresu Olimpije zbral že 642 tekem, zbral pa je 179 golov in prispeval še 249 podaj (428 točk).

V zadnjih dneh so z zmaji sicer pogodbe sklenili nemški trener Fabian Dahlem ter hokejisti Gal Koren, Luka Kalan in Miha Logar. "Samo trenutek. Liga Ebel dopušča Olimpiji, da podpisuje nove pogodbe s trenerji in igralci, čeprav še dolguje nekdanjim hokejsistom. To ne more biti prav, kajne?" se je sicer v zadnjem časuna twitterju vprašal nekdanji zmaj Jeff Ulmer.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.