Kapetan Reala med tekmo manjkal nekaj minut

Foto: Profimedia Sergio Ramos
Oglej si celoten članek

Na tekmi med Eibarjem in madridskim Realom je Sergio Ramos poskrbel za nenavaden dogodek. Pri rezultatu 1:1 je za nekaj minut zapustil zelenico, trener Zinedine Zidane, ki je pred tem že opravil vse tri menjave, pa je moral po tekmi odgovoriti na vprašanje, kaj se je pravzaprav zgodilo.

"Malce mu je ušlo," je razložil trener. 

Vse se je dobro razpletlo za Real. Branilec je na terenu manjkal štiri minute, se nato vrnil, Madridčani pa so zabili tudi zmagoviti zadetek za 2:1. 

Zvezdnik Reala Zasluži 220 tisoč na teden, a na trening pride s "fičkom"

"Klic narave. Ven in nazaj. Baterija napolnjena. Gol ekipe. Nazaj domov. Še tako naprej," je na twitterju vse skupaj pospremil Ramos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:35 30. Maj 2018.

    Treba zivotinju se vec kaznovat drugac se ne bo drugi ivralci prisli pameti iz reala.Pa to su u si ista …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.