Kapetan Seville pod nož

Foto: Profimedia
Tekmeci Maribora v skupinskem delu Lige prvakov se bodo morali dlje časa znajti brez Nicolása Pareje.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometaš Nicolás Pareja, kapetan španskega prvoligaša Seville, bo moral zaradi težav s kolkom na operacijo, rehabilitacija pa bo trajala več tednov, je danes sporočil andaluzijski klub in dodal, da bo šel 33-letni branilec pod nož v četrtek. 

Zaradi tega je vprašljiv tudi nastop Pareje v dresu Seville proti Mariboru. Sevilla in Maribor se bosta v Ljudskem vrtu pomerila v zadnjem krogu Lige prvakov 6. decembra.

Pareja se je poškodoval že februarja, a vseeno do konca odigral sezono ter začel novo. Klubski zdravnik mu je zdaj, ko so se mu bolečine še povečale, svetoval operacijo, ki jo bodo opravili v četrtek v Barceloni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.