Kapetan Slovenije iz Barcelone v Francijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po koncu sezone bo odlični zunanji igralec zamenjal sredino.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenske rokometne reprezentance Jure Dolenec se z novo tekmovalno klubsko sezono vrača v Francijo. S tamkajšnjim prvoligašem Limogesom, kjer uspešno že igra Dragan Gajić, je sklenil triletno sodelovanje, so danes sporočili iz Rokometne zveze Slovenije.

Desni zunanji rokometaš je v Franciji že uspešno igral, saj je bil med letoma 2013 in 2017 član Montpelliera. Zadnje štiri sezone je nato preživel v Barceloni. Dolenec je sicer športno pot začel v domači Škofji Loki, nato pa se prek velenjskega Gorenja izstrelil v evropskega velikana.

V bogati zbirki dosežkov mu še vedno manjka naslov evropskega klubskega prvaka. Tega bo naskakoval junija z Barcelono na finalnem turnirju evropske lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.