Kapetan Slovenije našel nov dom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Gašper Vidmar bo kariero nadaljeval v Italiji.
Oglej si celoten članek

31-letni center Gašper Vidmar je z italijanskim prvakom iz lanskega leta Reyer Venezio podpisal dvoletno pogodbo.

Mavericks Slabe novice iz Dončićevega tabora

Za Vidmarja, ki bo nosil dres s številko 14, je to osmi klub v karieri. V Sloveniji je igral za Janče, Slovan in Olimpijo, v Turčiji pa za Fenerbahçe, Beşiktaş, Darüşşafako in od 2015 do zdaj za Banvit. V zadnji sezoni je Vidmar odigral 52 uradnih tekem; 34 v turškem prvenstvu (povprečje 8,7 točk in 4,8 skokov) ter 18 v ligi prvakov (12,2 točk, 6,2 skoka).

"Veselim se novih izzivov v Italiji. Imamo dobro ekipo, večino soigralcev že poznam, tako da komaj čakam, da se začne prvenstvo. Fizično se dobro počutim, saj sem se zadnji mesec pripravljal za tekme slovenske reprezentance, verjamem pa, da bom tekom sezone še napredoval," je na predstavitvi povedal 211 centimetrov visoki Vidmar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.