Kapetan Srbije končal reprezentančno kariero

Foto: Epa
Foto: Epa
Srbska nogometna reprezentanca se bo morala znajti brez izkušenega vezista.
Oglej si celoten članek

Nogometaš angleškega nogometnega velikana Manchester United Nemanja Matić se je odločil, da bo končal reprezentančno kariero. Novico o tem je najprej objavil srbski tabloid Informer, danes pa je to potrdil tudi športni direktor srbske nogometne zveze Vladimir Matijašević.

V Šabcu rojeni 32-letni Matić je za Srbijo odigral 48 tekem in dosegel dva gola. Bil je član reprezentance, ki je nastopila na svetovnem prvenstvu v Rusiji 2018.

Na klubski sceni je pred prestopom v Manchester United leta 2017 igral še za Chelsea, pred tem pa tudi za Benfico iz Lizbone, nizozemski Vitesse in slovaške Košice.

Liga narodov Kek zaradi pandemije ostal brez napadalca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.