Kapetan Toga Akakpo v Celju

Foto: Žurnal24 Celjani bodo skušali težave v obrambi reševati s pomočjo reprezentanta Toga. (Fo
Nogometni klub Celje je dobil ugledno okrepitev. To je Serge Akakpo, branilec iz Toga, ki je med drugim kapetan tamkajšnje članske reprezentance, v preteklosti pa je nastopal tudi za Auxerre.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub CM Celje je podpisal pogodbo s 23-letnim nogometašem iz Republike Togo, Sergejem Akakpom, ki bo v Celju igral na mestu centralnega branilca. Akakpo je svojo kariero gradil v francoskem nogometnem klubu AJ Auxerre ter romunskem prvoligašu FC Vaslui. Igral je za francoski selekciji U-17 in U-19, v zadnjem času pa je bil kapetan članske reprezentance Toga. Bil je tudi eden izmed dveh ranjenih nogometašev v napadu na igralce Toga januarja 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.