Kapetan Zadra pri Krki

Foto: KK Zadar/Mateo Smolić-Ročak
Foto: KK Zadar/Mateo Smolić-Ročak
Novomeški košarkarski klub Krka se je okrepil z 29-letnim in 200 cm visokim Ivetom Ivanovom, ki je nazadnje nosil dres Zadra in bil kapetan tega kluba.
Oglej si celoten članek

Ive Ivanov bo v ekipi Krke zamenjal Alexisa Wangmeneja, pri katerem so v klubu izkoristili možnost, da po prvi sezoni prekinejo pogodbo brez stroškov.

Ivanov je rojen v Zadru in je razen dveh sezon, ki jih je odigral za Zabok, celo kariero igral v Zadru. Igral je za oba zadrska kluba, Borik Puntamiko in Zadar. Iz njegove dosedanje kariere je razvidno, da gre za odličnega klubskega igralca z veliko minutažo in izkušnjami. V zadnji sezoni je kot dolgoletni kapetan Zadra v 24 tekmah lige Aba igral dobrih 31 minut ter dosegal 12,3 točke, 5,6 skoka in 2,5 podaje na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.