Kapo dol, Danci. Kakšen sprejem za Vingegaarda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetno. Danci so pokazali, da znajo počastiti svojega "kolesarskega boga". Kakšen sprejem v Koebenhavnu.
Oglej si celoten članek

V Koebenhavnu so danski privrženci športa in kolesarstva pripravili neverjetno kuliso ob sprejemu domačega ljubljenca Jonasa Vingegaarda. Tega so sprejeli v več desettisočglavi množici, seveda na sprejemu junaka, ki je kar dvakrat zapored osvojil najprestižnejšo kolesarsko dirko na svetu Tour de France, ni manjkalo niti znanih političnih obrazov. 

"Sem tvoja velika oboževalka in nisem edina. Bolj kot karkoli drugega si osvojil srca vseh Dancev in tako smo ponosni nate," je med govorom dejala danska premierka Mette Frederiksen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 26. Julij 2023.

    Presenetljivo toliko ljudi pa še P.Rupar ne pritegne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.