Kapš: "Massi je človek hitre jeze"

Foto: Žurnal24 Dušan Kapš je takoj dobil ponudbe nekaterih tujih ekip. (Foto: Osebni arhiv)
Blejski serviser Dušan Kapš je sredi sezone zapustil ekipo Tine Maze in se zavil v molk. Zdaj za Žurnal24 pojasnjuje, kje je nastal kratek stik. "Andrea Massi je človek hitre jeze."
Oglej si celoten članek

Kaj vas je v Semmeringu odvrnilo od sodelovanja z ekipo?
Počilo je že v Franciji, na tekmi v Courchevelu (21. decembra, op. p.). Imel sem konflikt z Andreo Massijem in od takrat je bilo le še vprašanje časa, kdaj bom zapustil to barko.

Kakšne vrste konflikt? Samo verbalne narave?
Še kaj več. V Zagrebu mi je postalo jasno, da v takem okolju ne bom mogel več delati. Andrea je človek hitre jeze.

Naj vam povem, da v življenju še nisem doživel toliko poniževanja.
Dušan Kapš
Torej je bil očitek, da ste Tini slabo nabrusili robnike smuči, le pretveza, odvračanje pozornosti od bistva?
Da. Če je ona preizkusila smuči pred prvim tekom in pred drugim tekom, pa so bile "v redu", potem to zame pomeni "v redu".

Kaj vas je v času delovanja za ekipo najbolj zmotilo?
Naj vam povem, da še nikoli nisem doživel toliko poniževanja. Pred drugimi moštvi tega ni počel, ampak zanj mi nismo Slovenci, temveč "Slovenčki". Zanimivo, s Tino se nikdar nisem skregal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.