Kar osem igralcev angleškega nogometnega velikana s simptomi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Osem igralcev West Hama naj bi imelo lažje simptome COVID-19.
Oglej si celoten članek

Osem nogometašev angleškega premierligaša West Hama ima lažje simptome COVID-19, je v novinarski kolumni v The Sunu zapisala Karren Brady, podpredsednica kluba in dodala, da se vsi okuženi nogometaši ter da njihove družine počutijo dobro.

Foto: Profimedia Karren Brady

"A ob vsem, kar se dogaja, ne smemo ostati ravnodušni. Že samo rokovanje ali kašelj imata lahko hude posledice"," meni podpredsednica, ki potrjuje, da se njeno mnenje o tem, kdaj bi se lahko liga nadaljevala, ne razlikuje od drugih.

"Ko smo se zadnjič o tem pogovarjali, smo se strinjali, da se bo tekmovanje nadaljevalo takoj, ko bodo to razmere dovoljevale. Če bo za dokončanje potrebno igrati julija, bomo igrali tudi takrat. Mislim, da mnenja ni spremenil nihče. Ligo želimo dokončati, tak je naš načrt," je željo angleških klubov potrdila Bradyjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:05 28. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.