"Kar se je dogajalo v tunelu, ni v redu"

Foto: Profimedia Matjaž Kek Rijeka
Hrvaški prvak Rijeka bo v torek branila dva gola prednosti na povratni kvalifikacijski tekmi za uvrstitev v skupinski del Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Varovanci Matjaža Keka so na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov doma premagali prvaka Walesa The New Saints in si zagotovili dva gola prednosti pred gostovanjem na Otoku.

Rečani so uspešno začeli tudi obrambo domače prvenstvene lovorike, saj so v prvem krogu nove sezone 1. HNL premagali Slaven Belupo. Na terenu so svoj posel - z izjemo uvodnih minut - opravili z odliko, slabše so se odrezali v tunelu.

"V tunelu so se po tekmi dogajale določene reči, ki niso v redu. Tekme je bilo konec, vsak na svojo stran in to je to, ne pa razpravljanje o tem, kdo je imel prav in kdo ne," je povedal Kek in se dotaknil predstave svojih varovancev.

"Tekme nismo dobro začeli, v prvih 15 minutah smo pustili preveč prostora. Ko smo to popravili, smo dosegli gol in prevzeli nadzor. Nervozno smo začeli tudi drugi polčas. Ves čas govorim igralcem, da se morajo pripraviti na provokacije. Kapetanova reakcija ni bila dobra, naivno smo prejeli drugi rumeni karton," je izključitev Filipa Bradarića, ki je dobil dva rumena kartona, komentiral Kek.

Varovanci nekdanjega slovenskega selektorja so se danes odpravili proti Walesu. "Ne strinjam se z ljudmi, ki so odgovorni, da se na tako zahtevno gostovanje gre na takšen način," je potožil Kek, čeprav se je njegova ekipa na pot odpravila s čarterskim poletom, piše hrvaški Goal.com/hr.

"Nasprotnika poznamo, to niso brezvezni amaterji. Gremo doseči gol, da bo tekma mirna. V primerjavi s prvo tekmo se ne bo veliko spremenilo, več bodo stavili na prekinitve. Ostati moramo mirni, natančni in agresivni," je napovedal slovenski nogometni strokovnjak.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.