Karabatić pretepel predsednika kluba

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski športni dnevnik L'Equipe poroča, da se je sestanek med predsednikom rokometnega kluba Montpellier Remyjem Levyjem in rokometašem Nikolo Karabatićem končal s pretepom. Francozi so igralcu že pred časom sporočili, da ga zaradi vpletenosti v stavniško afero v klubu ne želijo več.
Oglej si celoten članek

Konec sodelovanja med rokometašem Nikolo Karabatićem in njegovim dolgoletnim klubom Montpellierjem se zdi neizogiben. Potem ko so v klubu Karabatiću sporočili, da ga zaradi vpletenosti v stavniško afero ne želijo več v svojih vrstah, sta se sestala rokometaš in predsednik kluba Remy Levy. Sestanek se je namesto z dogovorom končal s pretepom.

O pretepu med Karabatićem in predsednikom kluba Levyjem poroča športni dnevnik L'Equipe, pri katerem so zapisali, da je po pričevanju očividcev v pretepu krajšo potegnil Lemy, ki bo Karabatića, nekdaj najboljšega rokometaša sveta, tožil in zahteval odškodnino zaradi strahu in lažjih poškodb.

Rokometna afera, v središču katere se je znašel tudi Nikola Karabatić in trije slovenski člani Montpellierja Primož Prošt, Dragan Gajić in Vid Kavtičnik, je v Franciji izbruhnila, ko so policijski preiskovalci postali pozorni zaradi nenavadno visokega števila stav na tekmo Cesson-Rennes - Montpellier, ki je bila 12. maja. Tedaj so stave za 40-krat presegle povprečje, sumljivo pa je bilo tudi to, da so bile stave v 99,94 odstotka vplačane na poraz Montpellierja.

Stave so vplačevali le v Montpellierju, Rennesu in Parizu, zneski vplačil pa niso presegali 100 evrov in so bili poravnani z gotovino, tako da se stavcem ni bilo treba identificirati. Policija je uporabila tudi prikrite metode, v telefonske prisluhe pa je ujela pogovore med igralci, ki so bili prepričani o porazu svoje ekipe. Montpellier si je sicer že pred tem zagotovil naslov prvaka, zato poraz ni imel posledic v tekmovalnem smislu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:45 25. December 2012.

    Prav mu je, lahko bi ga pisno obvestil...

  • 10:44 25. December 2012.

    A fusbal je pa brez zakulisja al kaj? Poleg tega v rokometu ni prtisnjenih navijačev tako kot v fusbalu.

  • 20:56 24. December 2012.

    samo s pravim balkanskim temperamentom se očitno zmaguje v rokometu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.