Karabatiću grozi pet let zapora

Foto: EPA
Foto: EPA
Tožilstvo v Montpellierju zahteva kazen za francoskega rokometnega zvezdnika Nikolo Karabatića zaradi nelegalnih stav in prirejanja tekem.
Oglej si celoten članek

Nikola in Luka Karabatić se bosta morala zglasiti na sodišču, saj ju sumijo prirejanja tekem v francoskem prvenstvu, ko sta še nastopala v dresu Montpellierja.

Brata Karabatić sta bila že pred dvema letoma zaslišana v povezavi z nedovoljenimi stavami, v februarju pa je tožilstvo v Montpellierju zahtevalo začetek sodnega postopka, sodišče pa je njegovo zahtevo tudi sprejelo. 

"Želeli smo si, da bi zavrnili obtožbe, a zdaj se bomo borili in dokazali, da nismo krivi. V teoriji mu grozi pet let zapora in finančna kazen. Tudi samo pogojna kazen in pol ure v ječi bi bilo sicer preveč," je za Sportsmail dejal Karabatićev odvetnik Michael Corbier.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:17 2. April 2015.

    Zadnjega stavka pa se vam ni dalo več prevajati, kajne?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.