Karapetrović napoveduje peklenske priprave

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V četrtek bodo s pripravami na drugi del sezone začeli tudi nogometaši Olimpije, ki bodo prvenstvene obračune začeli 21. februarja v domačih Stožicah proti večnim tekmecem iz Maribora.
Oglej si celoten članek

"Kar je bilo, je bilo. Zanima nas zgolj pogled v prihodnost, ki je po mojem skromnem mnenju obetajoča. Imamo kar nekaj razlogov za optimizem in vero v še uspešnejši spomladanski del sezone," je pred pričetkom priprav optimističen trener Olimpije Darko Karapetrović.

Tekme v Turčiji in na Dunaju

Ljubljančani bodo med 8. in 26. januarjem trenirali doma, nato pa se bodo odpravili v turško Antalyo, kjer bodo ostali do 6. februarja. Tam bodo odigrali tudi dve prijateljski tekmi z graškim Sturmom in beograjsko Crveno zvezdo, 7. februarja pa se bodo na Dunaju pomerili s tamkajšnjo Austrio.

Karapetrović nestrpno pričakuje spomladanski del prvenstva: "Vsaka tekma bo za nas izjemnega pomena. Bojevali se bomo za najvišja mesta, kar mora biti cilj Olimpije pred vsako sezono. Jasno, vedno so možna presenečenja, tako pozitivna kot negativna, a mi imamo začrtano pot, po kateri želimo priti do uspešnega zaključka. Upam, da so se fantje uspeli dobro spočiti, od četrtkovega zbora pa pričakujem, da pridejo s solidno podlago, saj jih čaka peklensko pripravljalno obdobje."

Za uvod z Mariborom

Centralni branilec zmajev Nemanja Mitrović se veseli obračunov z atraktivnimi tekmeci v pripravljalnem obdobju: "Že samo dejstvo, da bomo dobršen del priprav opravili na turških tleh, dovolj zgovorno priča o visokih ambicijah vodstva kluba, kot tudi njegovega športnega dela, da se v spomladanskem delu prvenstva vključimo v zelo resen boj za najvišja mesta. Menim, da se mora Olimpija vselej boriti za sam vrh. Čaka nas tudi nekaj zanimivih in obenem močnih prijateljskih tekem z graškim Sturmom in beograjsko Crveno Zvezdo. Vse skupaj bo odlična popotnica pred prvo tekmo v spomladanskem delu, ko v Stožicah gostimo evropski Maribor. Z zmago želimo začeti lepo popotovanje proti želenemu cilju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.