Kariera De Silvestrove pod vprašajem

Foto: EPA
Foto: EPA
Simona di Silvestro, ki je bila blizu tega, da v sezoni 2015 nastopala za Sauber, bo morala na sedež v moštvu F1 še počakati.
Oglej si celoten članek

Obetavna švicarska dirkačica Simona de Silvestro je naletela na nepričakovano oviro, ki ogroža njeno prihodnost v formuli ena. Švicarka se je februarja po večletnem dirkanju v razredu IndyCar pridružila Sauberju v upanju, da bo nekoč nastopila na dirki formule ena

Petindvajsetletnica je z dve leti starim dirkalnikom testirala v Fioranu in Valencii, da bi pridobila superlicenco za sezono 2015. Zataknilo se je pri denarju, kar je pripeljalo do pogodbenega spora med njenim zastopstvom in ekipo.

Več preberite na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.