Kata brez boja v polfinale

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je imela v Indian Wellsu precej smole. (Foto: Anže Petkovšek)
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik se je na turnirju za grand slam v Melbournu skupaj s Kanadčanom Danielom Nestorjem brez boja uvrstila v polfinale mešanih dvojic.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik in Kanadčan Daniel Nestor, ki sta v Avstraliji druga nosilca, sta v četrtfinalu brez boja premagala avstralsko-indijsko navezo Anastasia Rodionova/Mahesh Bhupathi.

V polfinalu bosta tekmeca slovensko-kanadskega para tretja nosilca Rusinja Marija Kirilenko in Srb Nenad Zimonjić, ki sta bila v četrtfinalu s 6:1, 7:6 (1) boljša od Američanke Meghann Shaughnessy in Izraelca Andyja Rama.

Finale ženskih dvojic previsoka ovira
Katarina Srebotnik je že pred tem v paru s Kveto Peschke izpadla v polfinalu ženskih dvojic. Brez dobljenega niza sta klonili proti kombinaciji Viktoria Azarenka - Marija Kirilenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.