Kata brez finala

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Katarina Srebotnik se ni uvrstila v finale turnirja v ameriškem New Havnu z nagradnim skladom 637.000 dolarjev. V navezi s Kitajko Zheng Jie je morala v polfinalu priznati premoč prvima nosilkama, domačima igralkama Liezel Huber in Lisi Raymond s 5:7, 3:6.
Oglej si celoten članek

Na turnirju v New Havnu je med dvojicami nastopila tudi Andreja Klepač. A je rojakinjo ustavila prav Srebotnikova, saj sta morali Klepačeva in poljska soigralka Alicja Rosolska v četrtfinalu priznati premoč slovensko-kitajski navezi s 3:6, 5:7.

V sinočnjem polfinalu pa sta bili ameriški prvi nosilki premočni in sta po slabi uri in pol igre zanesljivo dobili dvoboj. V finalu se bosta Američanki pomerili z drugima nosilkama Čehinjama Andreo Hlavačkovo in Lucie Hradecko, slednji sta bili boljši od druge ameriške naveze Lindsay Lee-Waters in Megan Moulton-Levy s 6:4, 4:6, 10:7.

Izida, polfinale, dvojice:

Liezel Huber/Lisa Raymond (ZDA/1) - Katarina Srebotnik/Zheng Jie (Slo/Kit/3) 7:5, 6:3;
Andrea Hlavačkova/Lucie Hradecka (Češ/2) - Lindsay Lee-Waters/Megan Moulton-Levy (ZDA) 6:4, 4:6, 10:7

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.