Kata in Kveta izločili par Stosur-Kuznecova

Foto: EPA
Foto: EPA
Katarina Srebotnik je v paru s Čehinjo Kveto Peschke v konkurenci ženskih dvojic napredovala v osmino finala teniškega turnirja serije WTA v Miamiju z nagradnim skladom 5,4 milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Slovensko-češka naveza je v uvodnem dvoboju premagala rusko-avstralsko kombinacijo Svetlana Kuznecova in Samantha Stosur s 6:2, 3:6, 10:4.

Katarina Srebotnik in Květa Peschke sta četrti nosilki tega močnega turnirja na Floridi. V osmini finala še nimata nasprotnic. Pomerili se bosta z boljšima iz dvoboja med hrvaškim parom Darija Jurak in Mirjana Lučić-Baroni ter slovaško-španskim dvojcem Daniela Hantuchová in Arantxa Parra Santonja.

Edinega Slovenca v posamični konkurenci v Miamiju Aljaža Bedeneta dvoboj drugega kroga mastersa ATP z nagradnim skladom več kot 5,6 milijona ameriških dolarjev še čaka. Najvišje uvrščeni Slovenec na svetovni teniški jakostni lestvici ATP se bo za preboj v tretji krog udaril s Kanadčanom češkega rodu Vašekom Pospišilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.