Kata in Kveta v dveh nizih med 8

Foto: Žurnal24 Květa Peschke (levo) in Katarina Srebotnik (desno) znata odlično igrati v dvojic
Katarina Srebotnik in Kveta Peschke sta se brez večjih težav prebili v osmino finala OP Avstralije v konkurenci ženskih dvojic. Shahar Peer in Peng Shuai sta premagali s 6:2, 7:6.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik, ki je skupaj s Čehinjo Kveto Peschke druga nosilka uvodnega letošnjega turnirja za veliki slam v konkurenci ženskih dvojic, je napredovala v četrtfinale Dvojica Srebotnik - Peschke je v osmini finala gladko odpravila izraelsko-kitajski dvojec Shahar Peer - Peng Shuai. Tekmici sta premagali brez izgubljenega niza s 6:2, 7:6. V četrtfinalu izkušeno slovensko-češko navezo čakata deveti nosilki, Američanki Bethanie Mattek-Sands - Meghann Shaughnessy. Srebotnikova nastopa tudi v mešanih dvojicah. Drugopostavljena slovensko-kanadska mešana kombinacija Srebotnik - Kanadčan Daniel Nestor se bo v drugem kolu pomerila z Belorusinjo Olgo Govorcovo in Poljakom Marcinom Matkowskim.

Obetavna slovenska teniška igralka Nastja Kolar pa uspešno igra na OP Avstralije v tenisu med mladinkami. V prvem kolu je premagala igralko z Nove Kaledonije Anaeve Pain s 7:6 (2), 7:6 (3) ter se kot šestnajsta nosilka uvrstila v nadaljevanje. Manj uspešen je bil Nik Razboršek, ki je pri mladincih izgubil proti igralcu iz Avstrije Dennisu Novaku. Novak je bil boljši s 4:6, 7:6 (1) in 6:2.

OP Avstralije, dvojice, osmina finala:

Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/2) : Shahar Peer/Peng Shuai (Izr/Kit/14) 6:2, 7:6 (3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.