Kata in Kveta zlahka v četrtfinale

Foto: EPA
Foto: EPA
Po dobro opravljeni nalogi v prvem krogu sta Katarina Srebotnik in Kveta Peschke suvereno opravili s konkurenco tudi v drugem krogu ženskih dvojic.
Oglej si celoten članek

Slovenka Katarina Srebotnik in Čehinja Kveta Peschke sta se uvrstili v četrtfinale teniškega turnirja v Indian Wellsu, kjer si bodo udeleženke razdelile skoraj šest milijonov dolarjev. V drugem nastopu sta premagali Marino Eraković iz Nove Zelandije in Hrvatico Petro Martić s 7:6 (1) in 6:2.

Slovensko-češka naveza bo v četrtfinalu igrala proti zmagovalki dvoboja med Čehinjo Lucio Hradecka in Kitajko Jie Zheng ter Rusinjo Vero Duševino in Hrvatico Mirjano Lucić-Baroni.

Indian Wells (ženske dvojice), 2. krog:

Kveta Peschke/Katarina Srebotnik (Češ/Slo/4) : Marina Erakovic/Petra Martić (NZl/Hrv) 7:6 (1), 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.