Kata in Nadja v četrtfinale Miamija

Foto: EPA
Foto: EPA
Druga najboljša teniška dvojica letos na svetu, slovensko-ruska naveza Katarina Srebotnik in Nadja Petrova, se je prebila v četrtfinale turnirja v Miamiju z nagradnim skladom 4,2 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik in Nadja Petrova, ki sta letos osvojili en turnir (Sydney), trikrat pa igrali v finalu (Doha, Dubai, Indian Wells) in vsakega izgubili v hitropoteznem tretjem nizu, sta v tretjem krogu premagali Američanko Megan Levy Moulton in Kitajko Shuai Zhang s 6:0, 4:6 in 10:7.

"Potrebujeva nekaj napetih dvobojev, saj ti krepijo samozavest. Večkrat kot si v takem položaju, bolje se odzoveš na naslednjega. Zelo sva zadovoljni z današnjo igro, še posebej v prvem nizu in odločilnem super tie-breaku," je za spletno stran WTA dejala Srebotnikova.

Naslednji tekmici bosta osmi nosilki Nemka Julia Georges in Kazahstanka Jaroslava Švedova.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.