Kata s Petrovo v finalu turnirja v Dohi

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Velenjčanka Katarina Srebotnik se je skupaj z Rusinjo Nadjo Petrovo uvrstila v finale 2,3 milijona dolarjev vrednega teniškega turnirja v Dohi. Zadnja ovira do njenega 32. naslova v karieri in drugega letos bosta prvi nosilki in tretji par na svetu, Italijanki Sara Errani in Roberta Vinci.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna Katarina Srebotnik in leto mlajša Nadja Petrova, ki bosta četrtič v karieri skupaj nastopili v finalu - dvakrat sta zmagali (Moskva, Sydney) in enkrat izgubili (Montreal), sta v polfinalu po dramatičnem boju premagali tretji nosilki Američanki Raquel Kops Jones in Abigail Spears. Tretji niz, ki se v dvojicah igra po sistemu podaljšane igre, sta dobili z rezultatom 12:10.

Podobno tesno sta se v finale uvrstili tudi Italijanki, ki sta nemško-češki par Anne Groenefeld/Kveta Peschke premagali z 11:9 v tretjem nizu.

WTA Doha, polfinale:

Katarina Srebotnik/Nadja Petrova (Slo/Rus/2) : Raquel Kops-Jones/Abigail Spears (ZDA/3) 3:6, 6:3, 12:10;
Sara Errani/Roberta Vinci (Ita/1) : Anne Groenefeld/Kveta Peschke (Nem/Češ/6) 1:6, 7:6 (3), 11:9.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.