Kata še korak bližje petemu finalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Najboljša slovenska teniška igralka dvojic Katarina Srebotnik se je v navezi z Rusinjo Nadjo Petrovo uvrstila v polfinale turnirja v Miamiju. Za preboj v veliki finale se bosta pomerili s Svetlano Kuznjecovo in Flavio Penetto.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Katarina Srebotnik in Rusinja Nadja Petrova sta se uvrstili v polfinale turnirja serije premier v Miamiju (nagradni sklad 5,1 milijona dolarjev). V četrtfinalu sta premagali nemško-kazahstansko navezo Julia Görges/Jaroslava Švedova s 6:4, 7:6 (3).

Srebotnikova in Petrova se bosta za uvrstitev v njun peti finale v letu 2013 pomerili z Rusinjo Svetlano Kuznjecovo in Italijanko Flavio Penetto.

WTA, Miami, dvojice, četrtfinale:

Katarina Srebornik (Slo)/Nadja Petrova (Rus) : Julia Görges (Nem)/Jaroslava Švedova (Kaz) 6:4, 7:6 (3)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.