Kata v Montrealu le še v dvojicah

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik se v paru s Kveto Peschke odlično znajde. (Foto: Anže Petkovš
Katarina Srebotnik je v prvem kolu teniškega turnirja v Montrealu izgubila proti Kitajki Jie Zheng s 3:6 in 2:6 v nizih. Tako ji ostaja nekaj upanja le še pred tekmo v dvojicah.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Katarina Srebotnik je v prvem krogu teniškega turnirja v Montrealu z nagradnim skladom dva milijona dolarjev izgubila s Kitajko Jie Zheng s 3:6 in 2:6.

Srebotnikova bo z nastopi v Kanadi nadaljevala med dvojicami, kjer sta s Čehinjo Kveto Peschke, s katero zasedata tretje mesto na svetu v parih, postavljeni kot tretji nosilki. V prvem krogu sta bili prosti, v drugem pa se bosta pomerili s Slovakinjo Danielo Hantuchovo in Danko Carolino Wozniacki.

Katarina Srebotnik, ki zaseda 228. mesto na lestvici WTA, je s turnirjem v Montrealu izrabila bonus osmih turnirjev, na katerih je lahko nastopila z zamrznjenim statusom, ki ga je imela pred poškodbo leta 2009.

Montreal, izidi:
Jie Zheng (Kit) : Katarina Srebotnik (Slo) 6:3, 6:2
Victoria Azarenka (Blr) : Katarina Bondarenko (Ukr) 6:1, 6:1
Bethanie Mattek-Sands (ZDA) : Melanie Oudin (ZDA) 6:1, 6:4
Svetlana Kuznecova (Rus) : Anastazija Pavljučenkova (Rus) 7:5, 4:6, 6:1
Ekaterina Makarova (Rus) : Lucie Hradecka (Češ) 6:0, 6:4
Kimiko Date Krumm (Jap) : Monica Niculescu (Rom) 7:6 (4), 4:6, 6:2
Alisa Klejbanova (Rus) : Heidi El Tabakh (Kan) 6:1, 6:2
Flavia Pennetta (Ita) : Daniela Hantuchova (Slk) 6:0, 7:5
Agnes Szavay (Mad) : Gisela Dulko (Arg) 6:4, 4:6, 7:6 (3)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.