Kata za četrto zmago letos

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je samo letos z nastopanjem na turnirjih zaslužila več kot po
Katarina Srebotnik nadaljuje z odličnimi igrami v konkurenci dvojic na turnirju v Linzu. Kata se je s Kveto Peschke uvrstila v veliki finale, kjer bo lovila svojo letošnjo četrto turnirsko zmago.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Katarina Srebotnik in Čehinja Kveta Peschke sta se uvrstili v finale teniškega turnirja WTA v Linzu z nagradnim skladom 220.000 dolarjev. V polfinalu sta gladko premagali Italijanki Saro Errani in Roberto Vinci (6:2, 6:2), v finalu pa ju čakata drugi nosilki Čehinji Renata Voračova in Barbora Zahlavova Strycova.

Katarina Srebotnik se bo v nedeljskem finalu potegovala za 24. turnirsko zmago v karieri med dvojicami in tretjo letos. Tako v Indian Wellsu kot New Havnu je slavila s Kveto Peschke, s katero na razpredelnici dosežkov v tej sezoni zasedata drugo mesto na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.