Katančevi izbranci brez dopoldanskega treninga

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Deževje ovira priprave slovenske nogometne reprezentance na gostovanje v Tallinnu. Srečko Katanec je bil prisiljen odpovedati trening zaradi slabše igralne površine.
Oglej si celoten članek

Velike količine deževja zadnje dni ne prizanašajo vadbenim površinam na Gorenjskem, kjer se izbranci Srečka Katanca pripravljajo na ponedeljkovo uvodno kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo 2016 v Tallinnu proti Estoniji.

Popoldne že v Kranju

Slovenski nogometaši tako danes dopoldan ne bodo trenirali, popoldanski trening (17.30) pa bo predvidoma v Kranju. Nogometaši so zaradi močnega deževja, ki je zajelo vso državo, te dni namesto v Kranju vadili v Lescah, kjer pa se je tudi že nabralo nekaj vode. Doslej jim ta večjih težav sicer ni povzročala.

Danes so iz Nogometne zveze Slovenije sporočili, da dopoldanskega treninga ne bo, popoldan pa bodo Katančevi izbranci predvidoma že trenirali v Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.