Katanec bo premislil

Foto: Žurnal24 Srečko Katanec potrebuje čas za premislek.
Selektor makedonske reprezentance Srečko Katanec je po srečanju s predsednikom Makedonske nogometne zveze dejal, da potrebuje čas za premislek o nadaljevanju dela v Makedoniji.
Oglej si celoten članek

V Skopju sta se v četrtek sestala predsednik Makedonske nogometne zveze (FFM) Haralampie Hadži-Risteski in selektor makedonske reprezentance Srečko Katanec. Kot poročajo makedonski mediji, sta oba zadovoljna z dosedanjim sodelovanjem, o njegovem nadaljevanju pa se za zdaj nista dogovorila. Katanec je predsedniku dejal, da potrebuje čas za razmislek in da bo svojo odločitev, ali bo z Makedonci podpisal novo pogodbo, sporočil do 20. decembra. Za Katančeve storitve naj bi se zanimale tudi nekatere druge reprezentance, kot sta Albanija in Bolgarija, mnogi pa bi ga vnovič radi videli tudi na klopi Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.