Katanec dobil željeno tekmo: maja s Turčijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska članska nogometna izbrana vrsta bo 6. junija v sklopu kvalifikacij za svetovno prvenstvo prihodnje 2014 gostovala na Islandiji. Pred tem bo imel selektor Srečko Katanec še eno priložnost za preizkus reprezentantov - 31. maja ob 19. uri se bo v nemškem Bielefeldu Slovenija v prijateljski tekmi pomerila s Turčijo.
Oglej si celoten članek

Selektorju Srečku Katancu se je tako uresničila želja, da bi pred kvalifikacijsko tekmo z Islandijo odigral še pripravljalno tekmo s kakovostnim nasprotnikom. Turčijo, ki trenutno zaseda 44. mesto na lestvici Mednarodne nogometne zveze (Fifa), vodi Abdullah Avci.

Na evropskem prvenstvu leta 2008 je turška izbrana vrsta prišla do polfinala, na svetovnem prvenstvu leta 2002 pa osvojila tretje mesto.

Slovenija in Turčija doslej še nista odigrali tekme v članski kategoriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.