Katanec kandidat za Hajduka

Foto: EPA Bo Srečko Katanec vendarle sprejel Hajdukovo ponudbo? (Foto: EPA)
V kombinacijah za novega trenerja Hajduka se je znova znašel tudi nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec, ki trenutno še vedno službuje v Združenih arabskih emiratih.
Oglej si celoten članek

Ante Miše je sredi aprila prevzel vodenje Hajduka, vendar po prvi zmagi nanizal dva poraza proti Cibalii in celo proti zadnji ekipi prvenstva Hrvatskemu Dragovoljcu. Vse kaže, da nekdanji branilec belih – in nekaj časa tudi soboške Mure – ne bo več vodil Hajduka v naslednje sezone. Zato so se Splitčani znova ozrli za enim izmed najuspešnejših slovenskih trenerjev Srečkom Katancem, poroča Večernji list in dodaja, da ima trenutni selektor Združenih arabskih emiratov na tamkajšnji klopi plačo pol milijona evrov na sezono. Katanec je junija 2009 sklenil dveletno pogodbo, nove pa še ni podpisal. Tvorec prve slovenske nogometne pravljice ni prvič kandidat za trenerja Hajduka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.