Katanec: "Moramo biti realni"

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski selektor Srečko Katanec je na tiskovni konferenci po dvoboju z Anglijo (3:1) pojasnil, da ni pretirano razočaran s predstavo svojih izbrancev.
Oglej si celoten članek

"Moramo biti realni in se zavedati, da bi za zmago morali biti v top formi. Imeli smo priložnost, vendar se nam ni izšlo. V prvem polčasu smo Angležem povzročili kar nekaj problemov. Niso si uspeli priigrati prave priložnosti, vendar o njihovih težavah ne bi rad govoril," je dejal Srečko Katanec.

Po dokaj dolgočasnem prvem polčasu je bilo na slabo pripravljeni travnati zelenici Wembleyja bistveno bolj pestro v drugem delu dvoboja, ko so domačini po zaostanku hitro preobrnili rezultat v svojo korist. Katanec je obžaloval hitro izenačenje domačinov: "Škoda, ker smo tako hitro prejeli zadetek. Če bi zadržali vodstvo še nekaj minut, bi morda z menjavami prišli do ugodnejšega razpleta. Nekateri igralci na ključnih pozicijah niso bili optimalno pripravljeni."

"Remi Estonije me ni presenetil, saj bomo tudi mi imeli težave s tekmeci, ki se branijo. Angleži so potrdili, da so s Švico favoriti za vrh skupine," je za konec dodal Katanec.

Hodgson: "Rooney nas je vrnil v igro"

Za angleškega selektorja Roya Hodgsona se je dvoboj razpletel po željah: "Lahko smo veseli zmage proti enemu izmed glavnih tekmecev v skupini. V prvem polčasu smo imeli posest, a nismo bili konkretni. Rooney nas je z zadetkom vrnil v igro in do konca tekme smo bili nevarnejši. Nasprotnik je igral zelo disciplinirano, a smo v drugem polčasu našli recept."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.